1 Mayıs 2006

Sana Sonsuz şükürler Allah'ım

Kainatın zerratı adedince şükürler olsun sana Ya Rabbim...

Sen ki, bu aciz kuluna o mübarek kutsal topraklara gitmeyi nasip edeceksin inşaallah.


Sen ki, bu günahkar kulunu Habib'inin diyarına layık gördün.


Sen ki, bu kulun bir kez umreye gidebilmek için sana gözyaşlarıyla yalvarırken o mübarek toprakları bana mesken edeceksin sana nasıl şükredeyim Allah'ım? Söyle nasıl şükredeyim..Bir zamanlar sana yalvarırken döktüğüm gözyaşlarımı şimdi mutluluktan döküyorum.Sana sonsuz şükürler olsun Ya Ekrem-el Ekremin.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Allahin bahşetmis oldugu nimetlerin adedi namütenahi, bizlerin en ince isteklerini işitir ve cevap verir, bundan da anlaşiliyor ki insanin vazife-i asliyesi şükürdür.

Adsız dedi ki...

S.A. Önce hazırladığın bu sayfadan dolayı seni tebrik ederim.Tabi Ebrulinin hakkını inkar etmemek lazım.Ayrıca bilirsin kim ihlasla ve samimi olarak neyi isterse Allah onu verir.Demek ki sen o mübarek yerleri o kadar ihlasla istemişsin ki Rabbim sizlerin orada yaşamanızı lütfetti.Herşeyde bir hayır vardır.İnşallah en kısa zamanda sevdiğine kavuşur sağlık ve hizmet dolu günler yaşarsınız.Saadet-i Dareyn temennisiyle Allah'a emanet olunuz.

Siyah Zambak dedi ki...

A.S. Mehmet Abi. Allah razı olsun. Zaten ben yemeye çalışsam da O yedirmez. O cihetten herkes rahat olsun:) Rabbim'e nekadar şükretsem az. Allah bizi gurur ve ucbdan muhafaza etsin.

tahin dedi ki...

Mashallah. Cok cok sevindim senin adina.. Inshallah Allah bize de nasip eder. E artik senden bol bol dua isteriz inshallah:) Bizi kirmazsin di mi?:))