24 Mayıs 2008

Sanduk-u Yardım


Bu gördüğünüz sanduk bes libaslar için. İnsanlar, kullanmadıkları libaslarını bu sanduğa bırakıveriyorlar, muhtaç olanlar da gelip burdan işlerine yarayanları alıyorlar. Çok güzel bir yardımlaşma örneği. Kimse, kimseyi mahçup etmeden yardımda bulunmuş oluyor ve alanlar da utanıp sıkılmadan, daha da güzeli seçme hakları olarak ihtiyaçlarını gideriyorlar. Tabi biraz daha temiz ve itina ile yapılabilirdi ama hiç yoktan iyidir. Buna da şükür, yine de tebrik etmek lazım.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Hayırlı günler yeni yazınızı merakla bekliyordum.daha sık yazsanız diyeceğim ama halinizi tahmin ediyorum çoçuğunuz eviniz arapça kursunuz eşiniz derken zaman geçiyordur sanırım.Allah yardımcınız olsun.bu arada oradaki yardım sistemide pek güzelmiş.
Havva

Siyah Zambak dedi ki...

havva,
evvela; bloguma gösterdiğin ilgi için çok teşekkür ederim. can çekişen bir blogu yaşatmaya çalışmak büyük sevaptır:) allah razı olsun. bu konuda birazda ben gayret gösterebilsem tam süper olacak lakin dediğiniz gibi dünyevi işler insanın çok vaktini alıyor.

Adsız dedi ki...

s a zambak hanım kızım nasılsın iyisındır :) yazılara devam yeni yazılarını merakla bekleyenlerin var bende onlar arasındayım biliyorsun yorumlara bakma okuyanların vardır bu sandukalardan bizim buralarda vakıf yerleri var getiriyorsun tabi önce temizleyip tamıratlık yerlerini onardıkdan sonra ihtiyacı olanlar gelip alıyorlar tabi bunada şükür dimi sizin gösterdiğinizde güzel Allah razı olsun getirenlerden oo epeyce uzun oldu şimdilik Allaha emanet ol ..hafsa t