15 Ağustos 2007

"Emir" deyip geçmeyin

Tatil için annemin yanına geldim bir ay önce. tatil için dediğime bakmayın lafın gelişi öyle diyorum.tatil falan yaptığımdan değil yoksa, bilakis anneminde dediği gibi annemlerin tatilini de engellemiş oldum :) ben burdayken ablamlarda geldiler, bir kaç gündür kardeş kardeş oturuyoruz..biz kardeş kardeş oturuyoruz da, ablamın Emir adında bir oğlu var ki, Emir deyip geçmeyin. maşaallahı var çocuğun ya.bilirdim de bu kadarını bilmezdim. ablacım kusura bakma ama oğlun çooooooook hareketli..(aslında yaramaz demişdim de ablam sildirdi, Peygamberimiz "çocuklara yaramaz demeyin" demiş) annemin bile başını döndürüyormuş, kendisi diyor :) ayrıca hep kızımı ağlatıyor. tamam betülde biraz mızmızlık yapıyor ama senin oğlun da kızıma nefes aldırmıyor yani. ne bu canım aaaa:)) betül elini neye atsa emir de betülün üstüne atlıyor, neymiş efenim kızımın elindeki bebeği istiyormuş. bir kere bebek zaten kız oyuncağı...herkes kendine göre olan oyuncakla oynasın. haksızmıyım ama.. bir şey değilde, annem ikimizi de kapının önüne koyacak diye korkuyorum. çoluk çocuk kalırız sokakta mazaallah,bizi sokakta gören olursa Allah rızası için sahip çıksın bu gariplere..:)

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Sen kendi kızına bak:)o da hep ağlıyor. mız mızz hiç susmuyor. hem oda benim oğlumun elindekini alıyor..:))Sen onu bunu boşverde kapının önü yakındır.Kapıda kalınca ne yapacağımıza karar ver.:))

Adsız dedi ki...

Üfff burda ortalık toz duman :-)
Allah yardımcıları olsun...

Siyah Zambak dedi ki...

hiç de bir kere, benim kızım durduk yere oğlunun elinden bir şey almaz,kim bilir emir neler yapmıştır..:)

mehmet abi, görüyorsun değil mi? neler çekiyoruz burda..ama napalım. bu da bizim imtihanımızmış:)

Lalezar dedi ki...

hayırlı ols.Allah vatana millete hayırlı evlat etsin.bu arada annenize Allah yardım ets.ablanada selamlar :)

Siyah Zambak dedi ki...

lalezar,allah razı olsun. selamını iletirim ablama..bizden de ailenize selamlar. ş. arada gözükürdü..artık gözükmez oldu, özledik.