14 Aralık 2006

6 yorum:

Aşk-ı Beka dedi ki...

Ne kadar enteresan :) Çocuk rol mü yapıyor yoksa uyurgezer gibi uyur-güler mi anlamadım :) Ama bu yaşta çocuklar bu kadar rol yapamaz herhalde dimi :)

Ebrûlî dedi ki...

çok tatlı maşallah, yalnız anlayamadım gerçekten uyuyor mu? tiyatro mu yapıyor? :)

ladybird dedi ki...

Dunyalar tatlisi yegenimin buna benzer bir goruntusu var. Yemek yiyor ama resmen uyuyor:) Kardesim uyuyan cocuga yemek yedirirken babasi filme cekmis :)

Onu gordugum icin cocuklarin boyle halleri olduguna inaniyorum. Gercektir yani..

Bu arada nur pinarini linklerine ekledigin icin tesekkur ederim s.zambak.

Siyah Zambak dedi ki...

aşk-ı beka, katılıyorum. bence de bu kadarı rol olamaz:)

ebruli, gerçekten uyuyor heralde, arada kafası düşüyor çünkü.

ladybird, senin yeğenin de az değilmiş, çekirdekten oyuncular bunlar.:) nur pınarında boğulalım. seni bir kezde burdan tebrik ediyorum. ellerine sağlık.

emircan dedi ki...

Hayırdır Siyah Zambak kardeşim,
pek gözükmez oldunuz!!Hac farizası yaklaşıyor onun hazırlıklarımı yoksa?Gerçi uzun süredir ortalıkta gözükmüyorsunuz.İlk gittiğiniz zamalardaki heyecan ve şevkiniz kırılmasın,gurbet galabe çalmasın sakın?İnşallah sıhhat ve afiyet üzeresinizdir.Selam eder,dualarınızı istirham ederim..

Siyah Zambak dedi ki...

allah razı olsun emircan hocam,
elhamdulillah iyiyiz. buralarda insanın şevkinin kırılması mümkün mü? bu lezzeti taddıkça insanın iştahı açılıyor.

blog hususunda biraz şevkim duraklamaya girmişti. şimdilerde ise dediğiniz gibi hac hazırlıkları içerisindeyiz. bir haftamız kaldı, heyecanla hazırlanıyoruz. allahtan bir mani çıkmazsa tabi.. birazda endişeliyim aslında mekkeye girişler çok sıkıya alınmış, allah korusun giremeyiz diye korkuyoruz. dua edin de girelim, girelim ki sizlerede dua edelim:)